The Online Quality Time Program

The perfect way to boost your Quality Time

Heb jij ook het gevoel dat je wel wat meer tijd in je relatie kan stoppen? En merk je ook dat jullie eigenlijk niet zo vaak meer samen iets ondernemen? Dan is The Quality Time Program echt iets voor jou. Samen zorgen we er voor dat Quality Time prioriteit wordt!

The Qtime Program is een online workshop via Instragram. Door middel van de lesstof, toffe opdrachten en uitdagende challenges ga je aan de slag. Je start met jouw huidige situatie en gaat toewerken naar jouw ideale situatie. Gedurende het programma krijg je verschillende tips toegereikt die je ondersteunen in het proces. En dat kan zo klein, maar ook zo groot als jij maar wilt.

 

Het programma bestaat uit 4 modules. Elk met een ander onderwerp. Elke 2 weken komt er een nieuwe module vrij om mee aan de slag te gaan. De modules variëren van: je eigen quality time situatie in kaart brengen, tot het behalen van jouw ultieme doel.

Ga jij de uitdaging aan to boost your Quality Time? 

Doe nu mee aan de pilot voor €37,- (daarna €57,-)

En geef je je op met een vriend of vriendin? Dan krijgen jullie allebei 25% korting!

Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail.

En word je toegelaten tot de Instagram pagina en gaat de eerste module van start. Elke 2 weken komt er een nieuwe module vrij met een bijbehorend e-book waarin je de opdrachten kunt uitvoeren. 

E-book met opdrachten

Zodra het programma start ontvang je een e-book met alle stof, opdrachten en challenges. Iets om later nog eens naar terug te grijpen en al je bevindingen in op te schrijven.

Live Q&A's

Elke module is er een Live Q&A op het Instagram Account waarin je al je vragen over de module kunt stellen. Loop je tegen bepaalde opdrachten aan? Stel ze vooral in de Q&A!

 insta-account vol inspiratie 

Je krijgt toegang tot het verborgen Instagram-account waarin de lesstof wordt besproken aan de hand van Insta-stories en -posts. Ook kun je veel inspiratie op doen met de Feed die vol leuke tips & trics zit. 

Memberarea

We all have the same mission: more quality time! Je bevindt je tijdens het programma ook meteen in een account vol inspiratie en motivatie, want we willen allemaal hetzelfde. Deel vooral je eigen servaringen en leer van elkaar! 

© made by 'Boost Your Quality Time'