WhatsApp Image 2019-04-03 at 09.56.35.jp

Meet Jill

'Met BYQT zet ik woorden om in daden als het gaat om Quality Time"

Ik mag mezelf trots de eerste Quality Time Assistent van Nederland noemen. Iets wat ik mega tof vind, maar tegelijkertijd natuurlijk ook best bizar. Want we hebben het dus allemaal zo druk dat we onze prioriteiten verleggen en we ervan uit gaan dat de thuissituatie toch wel goed zit. Maar als je hier niet in blijft investeren, kan dit ook uit elkaar groeien. Helaas sneller dan we denken. En daarom wilde ik er mijn missie van maken dat we allemaal meer tijd vrij maken voor Quality Time. Of dit nu is door een weekendje weg samen te plannen of een spelletjesavond thuis. Dat maakt niet uit, zolang er maar bewust actie wordt ondernomen om meer van elkaar te genieten. 

 

“We hebben het zo druk, de weken vliegen voorbij”. “Eigenlijk hebben we nauwelijks echt aandacht voor elkaar”. “Je leeft zo langs elkaar heen”. Allemaal herkenbare uitspraken die je steeds vaker in je omgeving hoort. Iets waardoor veel stellen helaas besluiten uit elkaar te gaan. Vaak is het bij de tijd dat je wil ingrijpen eigenlijk al te laat. Maar jongens, dit kan niet de bedoeling zijn. Zo zijn we niet getrouwd! 

 

Tuurlijk merk ik als happily married moeder van twee boys ook dat het ingepland moet worden en dat dit er vaak niet van komt. En juist daarom ben ik Boost Your Quality Time gestart. Om iedereen te helpen, stimuleren zodat ‘tijd’ geen excuus meer kan zijn en iedereen gestimuleerd en herinnert wordt an diejuiste dosis Quality Time Vitamines.
 

Let’s make time for Quality Time!

© made by 'Boost Your Quality Time'