element5-digital-Ki1jT9bFwLE-unsplash (1

QUALITY TIME

AUTO RALLY

Meld je aan en ga op pad!

Ik was aan het denken hoe we in deze gekke tijden nog steeds kunnen genieten van quality time met elkaar en tegelijkertijd ons wel aan de maatregelen kunnen houden. Want het blijven onzekere tijden, maar ook in deze tijden wil ik jullie stimuleren om van quality time prioriteit te maken :). De weekendjes weg en date nights zaten er natuurlijk even niet in. Maar toen kwam het idee van die 'goeie ouwe tijd' naar boven, dat mijn vader speurtochten voor ons maakte. Ik weet het nog als de dag van gister. We gingen op pad met een vragenlijst en waren de hele middag zoet. En toen dacht ik ja! Een speurtocht in de auto: De Quality Time Auto Rally.

Hoe leuk is dat! Je bent er even lekker uit, hebt lol met elkaar en dat terwijl je door prachtige Nederlandse landschappen rijdt. Picknickmand vol lekkere hapjes en drankjes mee en dat belooft een top dag.

Wat praktische informatie op een rij:

  • De Quality Time Auto Rally's zijn ongeveer 60 km lang en duurt ruim 3 uur 

  • Tijdens de auto rally hoef je niet uit de auto, so please stay in en be safe!

  • De Auto Rally 'Noord-Holland' start en eindigt in Assendelft en de Auto Rally 'Plassen en Riveren' start en eindigt in Abcoude

  • Prachtige routes door pittoreske oude dorpjes, mooie plassen en rivieren en mooie Nederlandse  landschappen

  • Prijs: €15,00 per auto

Ga er lekker op uit en mochten jullie iets over jullie rally delen, super tof als je mij wilt taggen via @boostyourqualitytime met de #qualitytimeautorally.

Have fun & Thanks for your support!

Quality Time  

auto Rally

Meld je hier aan voor de Quality Time Auto Rally en let's get on the road!

download

antwoordblad

Benieuwd hoe jullie de speurtocht hebben gedaan? Download hier het antwoordblad.

Zin in meer quality time?

Hebben jullie wel meer behoefte aan quality time samen? Check dan nu de verschillende Quality Time Vitamin Boosts die we aanbieden. Voor ieder wat wils! 

Wil je op de hoogte blijven van al onze quality time activiteiten? Meld je dan nu aan!

© made by 'Boost Your Quality Time'